المقادير
دجاج بدون عظم
بهارات
قليل من الزبده
قليل من الزيت
بصل شرائح ( اختيارى)
جزر شرائح( اختيارى)
مشروم ( اختيارى)
3 ملاعق كبيره كتشب + مايونيز
شوية من صلصة الكوكومان + كارى
بطاط عيدان او بطاط نايس ( بالملح)
التحضير
* يفوح الدجاج بالبهارات الخشنه ليما يستوى
* بعد ما تستوى تقطع شرائح
* فى المقلاة نضع الزبده مع الزيت +البصل + الجزر+ المشروم ويقلب مع بعض
* نضيف شوية كارى مع الكوكومان ويقلب مع بعض
* نضيف المايونيز+ الكتشب ويخلط
* نضع هذه الخلطه فى البايركس ويزين بأعواد البطاط